RSS
 

Citrininiai keksiukai su lazdyno riešutais ir razinomis

Paprastas receptas ir tuo pačiu nepaprastas gardėsis!

225 gramai minkšto sviesto;
225 gramai cukraus pudros;
225 gramai miltų;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
3 šaukštai paskrudintų ir stambiai sukapotų lazdyno riešutų;
4 kiaušiniai;
2 šaukštai razinų (geriausia – “Sultana”);
1 šaukštelis vanilinio cukraus.

Dubenyje gerai išmaišykite visus ingredientus iki vientisos masės (tik nepersistenkite plakdami). įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Tešlą paskirstykite į formeles ir kepkite 30 minučių. Kai iškeps, išimkite iš formelių ir leiskite atvėsti.

O kol keksiukai kepa ir vėsta, pasiruoškite glajų:
115 gramų minkšto sviesto;
225 gramai cukraus pudros;
1 šaukštelis vanilinio cukraus;
1 šaukštas šviežiai nutarkuotos citrinos žievelės.

Dubenyje gerai išsukite sviestą su cukraus pudra, vanilinio cukrumi ir tarkuota citrinos žievele. Gautu glajumi papuoškite atvėsusius keksiukus.

 

Tags: , ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box