RSS
 

Keksiukai su aguonomis

Aguonos šiems keksiukams suteikia nuostabaus traškumo.

4 kiaušiniai;
225 gramai cukraus pudros;
225 gramai minkšto sviesto;
225 gramai miltų;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
1 šaukštelis vanilinio cukraus;
1 šaukštas aguonų;
1 šaukštas šviežiai tarkuotos citrinos žievelės.

Suplakite sviestą, cukrų, kiaušinius ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Suberkite vanilinį cukrų, aguonas ir citrinos žieveles. Kepkite 30 minučių 175 laipsnių orkaitėje. Kai iškeps, leiskite jiems atvėsti.

Tuo metu paruoškite glajų:
125 gramai cukraus pudros;
4 šaukštai citrinos sulčių;
2 šaukštai aguonų.

į citrinos sultis po truputėlį berkite cukraus pudrą, kol glajaus konsistencija pasidarys panaši į plaktą grietinėlę. Tada įmaišykite aguonas ir glajumi papuoškite atvėsusius keksiukus.

Keksiukų – 18 vnt.

 

Tags:

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box