RSS
 

Vyšniniai keksiukai su migdolais

Vyšniniai keksiukai, pagardinti migdolais – kas gali būti skaniau…

225 gramai minkšto sviesto;
225 gramai cukraus pudros;
225 gramai miltų;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
4 kiaušiniai;
3 šaukštai stambiai sukapotų migdolų;
2 šaukštai vyšnių trauktinės (“Kirsch”).

Gerai sumaišykite sviestą su cukraus pudra, po vieną įplakite kiaušinius, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, kapotus migdolus, supilkite vyšnių trauktinę. įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių ir kepkite 30 minučių. Kai iškeps, leiskite jiems atvėsti.

Glajui prireiks:
375 gramų cukraus pudros;
225 gramų minkšto sviesto;
žiupsnelio druskos;
raudonų maistinių dažų;
2 šaukštų migdolų drožlių;
12 kokteilinių vyšnių su koteliais.

Gerai išsukite sviestą su cukraus pudra ir druska. įmaišykite šiek tiek maistinių dažų, kad glajus būtų rožinės spalvos. Kiekvieną keksiuką papuoškite šiuo glajumi, užberkite šiek tiek migdolų drožlių ir uždėkite po vyšnią.

Keksiukų – 18 vnt.

 

Tags: ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box