RSS
 

Čili keksiukai su degtine ir šokolado drožlėmis

Dar aštresnis gardėsis suaugusiesiems, ištroškusiems ypatingų skonio pojūčių!

75 gramai kapoto juodojo šokolado;
1 šaukštas smulkiai sukapoto čili pipiro be sėklų;
225 gramai minkšto sviesto;
225 gramai cukraus pudros;
225 gramai miltų;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
4 kiaušiniai.

Išsukite sviestą su cukrumi, po vieną įplakite kiaušinius, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, kapotą šokoladą ir susmulkintą čili pipiriuką. Gerai išmaišykite. Tešlą sudėkite į formeles ir 175 laipsnių orkaitėje kepkite 30 minučių.

Kol keksiukai kepa, pasiruoškite sirupą. Jam puode sumaišykite 5 šaukštus degtinės su 2 šaukštais rudojo cukraus ir, kai užvirs, pavirkite 5 minutes. Kai keksiukai iškeps, dantų krapštuku kiekvieno keksiuko viršuje pradurkite 5 skylutes ir apipilkite sirupu. Tada atvėsinkite keksiukus ir ragaukite!

Keksiukų – 18 vnt.

 

Tags: ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box