RSS
 

Avižiniai keksiukai su spanguolėmis

Puikus energijos šaltinis pusryčiams, praturtintas labai naudingomis džiovintomis spanguolėmis!

225 gramai miltų;
200 gramų rudojo cukraus;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
1 šaukštelis cinamono;
40 gramų kviečių sėlenų;
40 gramų avižinių dribsnių, skirtų košėms;
žiupsnelis druskos;
450 ml pasukų;
2 kiaušiniai;
175 ml aliejaus;
200 gramų džiovintų spanguolių.

Dubenyje šaukštu sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską, kviečių sėlenas ir avižinius dribsnius. Atskirai išplakite pasukas su kiaušiniais, aliejumi. Palengva įmaišykite sausų produktų mišinį, suberkite džiovintas spanguoles ir gerai išmaišykite. Tešlą paskirstykite į formeles ir kepkite 175 laipsnių orkaitėje 25 minutes.

Keksiukų – 12 vnt.

 

Tags: , , ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box