RSS
 

Karameliniai keksiukai

Tikras skanėstas, ypač kai juo mėgaujamasi, kol dar neatvėso – kol keksiuko vidus pilnas šiltos skystos karamelės

115 gramų minkšto sviesto;
150 gramų rudojo cukraus;
2 kiaušiniai;
2 šaukšteliai tirpios kavos miltelių ar granulių;
1 šaukštas verdančio vandens;
300 gramų miltų;
1,5 šaukštelio kepimo miltelių;
115 ml pieno;
125 gramai minkštų karamelių (kuo puikiausiai tinka į kelias dalis supjaustyti “Karvutės” saldainiai).

Šaukštu verdančio vandens užpilikykite tirpią kavą, išmaišykite ir atvėsinkite. Dubenyje išsukite sviestą su ruduoju cukrumi, po vieną įplakite kiaušinius. Supilkite kavos tirpalą, pieną, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišykite. įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Tešlą sudėkite į kepimo formeles, į kiekvienos vidurį įdėkite po gabalėlį karamelės ir kepkite 25 minutes. Patiekite šiltus.

Keksiukų – 12 vnt.

 

Tags: , ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box