Kodėl, atėjus rabarbarų sezonui, nepasimėgauti gardžiais keksiukais?
225 gramai sviesto;
225 gramai cukraus pudros;
225 gramai miltų;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
4 kiaušiniai;
1 šaukštelis vanilinio cukraus;
2 šaukšteliai cinamono;
150 gramų rabarbarų džemo (arba virtų rabarbarų).
Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra, suberkite vanilinį cukrų, cinamoną ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Gerai išmaišykite. Tada paskirstykite tešlą į kepimo formeles. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Kai iškeps, išimkite iš kepimo formelių ir atvėsinkite. Kai atvės, kiekviename keksiukyje išgremžkite šaukšteliu po nedidelę duobelę ir į ją įdėkite po šaukštelį rabarbarų džemo.
Keksiukų – 18 vnt.