RSS
 

Keksiukai su rabarbarais ir graikiniais riešutais

Skonio įvertinimas – beprotiškai skanūs. Traški keksiukų viršutinė plutelė sukuria įspūdi, jog tai medaus keksiukai su riešutais. Pasitenkinti vieninteliu suvalgytu keksiuku – neįmanoma!

Keksiukai su rabarbarais ir riesutais

200 gramų rudojo cukraus;
50 gramų mikšto sviesto;
kiaušinis;
40 ml aliejaus;
šaukštelis vanilinio cukraus;
0,5 – 1 šaukštelis cinamono;
75 gramai kapotų graikinių riešutų;
100 gramų smulkiai supjaustytų rabarbarų;
125 ml kefyro;
po pusę šaukštelio kepimo miltelių ir valgomosios sodos;
žiupsnelis druskos;
300 ml miltų.

IŠmaišykite sviestą su ruduoju cukrumi, vaniliniu cukrumi, aliejumi, įplakite kiaušinį. Supilkite kefyrą, suberkite riešutus ir susmulkintus rabarbarus. Atskirai išmaišykite miltus su kepimo milteliais, soda, cinamonu ir druska. Suberkite į tešlą ir gerai gerai išmaišykite. Tešlą sudėkite į formeles ir kepkite 20 minučių 200 laipsnių orkaitėje.

Keksiukų – 12 vnt.

 

Tags: , ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box