RSS
 

Keksiukai su sojų pienu

Sojų pienas yra puiki alternatyva karvių pienui, kuriam yra alergiškų žmonių. Sojų piene gausu vitaminų ir mineralų, kurie užtikrina kasdienių organizmo poreikių patenkinimą. O medus ir razinos puikiai pakeičia cukrų.

150 gramų nesijotų miltų;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
175 gramų razinų;
1 šaukštelis šviežiai sukapotų rozmarinų;
60 gramų blanširuotų sukapotų migdolų;
60 gramų sukapotų pekano riešutų;
1 šaukštelis apelsinų esencijos;
115 ml alyvuogių aliejaus;
115 ml sojų pieno;
175 g medaus.

įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais, razinomis, rozmarinais, migdolais ir pekanais. Kitame dubenyje išplakite medų su sojų pienu, aliejumi ir apelsinų esencija. Iš lėto, nuolat maišant, suberkite miltų ir riešutų mišinį. Gerai išmaišykite tešlą ir sudėkite ją į kepimo formeles. Kepkite 30 minučių. Kai keksiukai iškeps, išimkite juos iš formelių ir atvėsinkite ant grotelių.

Keksiukų – 12 vnt.

 

Tags: , , ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box