RSS
 

Ryžių košės keksiukai

Šie keksiukai tikrai patiks lengvų keksiukų mėgėjams. Įdomiausias ingredientas – parduotuvėje pirkta ryžių košė – pavirto lengvu puriu vaniliniu debesėliu. Jei norite įdomesnio skonio, rinkitės košę su džemu. Manau, būtų dar puikiai nei paprasta. Išvada: puikūs švelnūs keksiukai.

300 g ryžių košės (pirkau su vanile);
120 ml plakamosios grietinėlės;
4 šaukštai sviesto – tirpinto;
225 ml pieno;
1 didelis kiaušinis;
150 g cukraus;
1/4 šaukštelio druskos;
1 šaukštelis vanilinio cukraus;
250 g miltų;
1 šaukštelis kepimo miltelių.

Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Ryžių košę sumaišykite su sviestu ir grietinėle. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį su pienu, cukrumi, druska bei vaniliniu cukrumi. Sudėkite ryžių kremą. Galiausiai suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės, sudėkite į kepimo formeles ir kepkite 20 minučių.

Keksiukų – 24 vnt.

 

Tags: ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box