RSS
 

Šokoladiniai keksiukai be kiaušinių

Skanūs keksiukai žmonėms, kurie dėl alergijos turi vengti kiaušinių. Pagardinti ypatingu “prieskoniu” – vyšnių skonio kola.

225 gramai miltų;
2 šaukšteliai kepimo miltelių;
225 gramai minkšto sviesto;
400 gramų kondensuoto pieno;
115 kakavos miltelių;
100 gramų kapoto juodojo šokolado;
1 šaukštelis vanilinio cukraus;
340 ml vyšninės kolos.

Dubenyje mikseriu išplakite kambario temperatūros sviestą su kondensuotu pienu. Suberkite miltus, kepimo miltelius, kakavą, kapotą šokoladą, vanilinį cukrų, supilkite kolą ir gerai išmaišykite tešlą. įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių, tešlą išskirstykite į formeles ir kepkite 30 minučių.

Keksiukų – 12 vnt.

 

Tags: , ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box