RSS
 

Šokoladiniai keksiukai su airišku likeriu

40 g sviesto (kambario temperatūros);
140 g cukraus;
100 g miltų;
nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių;
20 g kakavos miltelių;
1 didelis kiaušinis;
20 ml airiško kremo likerio;
80 ml pieno.

Kremui:
80 g kambario temperatūros sviesto;
100 g cukraus pudros;
80 g saldinto kondensuoto pieno.

Orkaitė – 175 laipsniai. Sviestą su cukrumi, miltais, kepimo milteliais ir kakava mikserio pagaba išplakite, kad susiformuotų trupiniai. Atskirai išplakite kiaušinius su likeriu ir pienu, tada palengva įmaišykite į miltų mišinį. Išmaišykite viską iki vientisos masės sudėkite į kepimo formeles ir kepkite apie 20 minučių. Iškepusius atvėsinkite.

Kremui sviestą išplakite su cukrumi iki purios masės. Supilkite kondensuotą pieną ir dar kartą gerai išplakite. Kremu dekoruokite keksiukus ir mėgaukitės.

 

Tags: , ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box