RSS
 

Šokoladiniai veganiški keksiukai su lazdyno riešutais

Keksiukai be pieno, kiaušinių ir sviesto, pagardinti lazdyno riešutais.

275 gramai miltų;
4 šaukštai kakavos;
žiupsnelis druskos;
45o gramų cukraus pudros;
90 ml nesaldintos obuolių tyrės;
450 ml šalto vandens;
2 šaukšteliai baltojo vyno acto;
2 šaukšteliai maistinės sodos;
75 gramai paskrudintų sukapotų lazdyno riešutų;
175 gramų kapoto juodojo šokolado (jei pavyktų rasti – veganiško);
kakavos miltelių apibarstymui.

įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Sumaišykite miltus su kakava, druska, cukraus pudra ir kapotais riešutais. Kitame subenyje išplakite obuolių tyrę su vandeniu, vyno actu ir maistine soda. Suberkite miltų mišinį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. įmaišykite kapotą šokoladą. Paskirstykite tešlą į kepimo formeles ir kepkite 20 – 25 minutes. Kai iškeps, išimkite iš formelių, atvėsinkite ir apibarstykite kakavos milteliais.

Keksiukų – 12 vnt.

 

Tags: , ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box