RSS
 

Avižinių dribsnių keksiukai su obuoliais

Labai gardūs, aromatingi ir svarbiausia – sveiki keksiukai!

125 gramai minkšto sviesto;
150 gramų rudojo “Demeraros” cukraus;
2 kiaušiniai;
100 ml avižinių dribsnių;
200 ml miltų;
1,5 šaukštelio kepimo miltelių;
1 šaukštelis vanilinio cukraus;
50 ml obuolių sulčių;
1 didelis obuolys;
1 šaukštelis cinamono.

Obuolį išdarinėkite, nulupkite, spujaustykit kubeliais ir sumaišykite su cinamonu. Sviestą išsukite su cukrumi, įmaišykite kiaušinius, sudėkite obuolio gabalėlius. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, avižinius dribsnius ir vanilinį cukrų. Suberkite į sviesto masę ir gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į kepimo formeles ir kepkite 20 – 30 minučių.

Keksiukų – 12 vnt.

 

Tags: ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box