RSS
 

Keksiukai su persimonais

Šiek tiek neįprasti, bet ne mažiau gardūs persimoniai keksiukai!

1 puodelis sutrintų gerai prinokusių persimonų tyrės;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
250 ml miltų;
100 gramų minkšto sviesto;
250 gramų cukraus;
pusė šaukštelio druskos;
šaukštelis cinamono;
šaukštelis vanilinio cukraus;
2 šaukšteliai citrinos sulčių;
2 šaukštai viskio;
200 gramų kapotų graikinių riešutų.

įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Išmaišykite sutrintus persimonus su kepimo milteliais. Kitame inde gerai išsukite minštą sviestą su cukrumi. įplakite kiaušinius, suberkite miltus, druską ir cinamoną. Išmaišykite, pridėkite vanilinio cukraus, citrinos sulčių ir viskio. įmaišykite persimonų tyrę ir kapotus graikinius riešutus. Gerai išmaišykite tešlą, sudėkite ją į formeles ir kepkite pusvalandį. Nepamirškite patikrinti, ar keksiukai iškepę – jiems gali prireikti dar keletos minučių orkaitėje. Skanaus!

 

Tags:

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box