RSS
 

Paprasti keksiukai su obuoliais

225 gramai miltų;
šaukštelis kepimo miltelių;
pusė šaukštelio druskos;
100 gramų cukraus pudros;
60 gramų sviesto;
225 ml lieso pieno;
100 gramų obuolių.

Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir druska. Kitame dubenyje išsukite kambario temperatūros sviestą su cukraus pudra. Supilkite pieną, išmaišykite. Tada suberkite miltų mišinį, išmaišykite iki vientisos masės. Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai spjaustykite gabalėliais. įmaišykite į tešlą. Ją paskirstykite į formeles ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25 minutes.

 

Tags:

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box