RSS
 

Tobuli keksiukai su kriaušėmis ir karamele

Dieviškai skanūs rudeniniai keksiukai, dvelkiantys cinamonu ir karamele.

2 nemažos kriaušės;
300 g miltų;
šaukštelis kepimo miltelių;
2 šaukšteliai cinamono;
90 g farino cukraus;
2 kiaušiniai;
250 ml pieno;
100 g tirpinto sviesto;
100 g irisinių saldainių;
žiupsnelis migdolų plokštelių papuošimui.

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite kubeliais. Taip pat mažais kubeliais supjaustykite irisus. Dubenyje sumaišykite miltus su cinamonu, cukrumi ir kepimo milteliais. Atskirai išplakite kiaušinius su pienu ir tirpintu sviestu. Abi mases sumaišykite, sudėkite kriaušes ir pusę irisinių saldainių. Išmaišę iki vientisos masės, ją sudėkite į kepimo formeles, papuoškite likusiais irisų gabalėliais bei migdolų plokštelėmis ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite 30 min. Ragaukite atsargiai, karšta karamelė gali nudeginti :)

 

Tags: , , ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box

 
  1. Milda

    Spalis 19, 2012 at 16:32

    Galima deti paparasta cukru?

     
  2. Gintarė

    Lapkritis 1, 2012 at 23:00

    Žinoma. Tiesiog farino arba demerara cukrus suteikia tam tikrą prieskonį keksiukams, bet jei jo neturite, paprastas cukrus keksiukų tikrai nesugadins!