RSS
 

Veganiški keksiukai be gliuteino

400 ml sojos pieno;
2 šaukšteliai balto vyno acto;
150 ml saulėgrąžų aliejaus;
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto;
240 g ryžių miltų;
2 šaukštai sojos miltų;
30 g kukurūzų  miltų;
1 šaukštelis maistinės sodos;
1 šaukštelis kepimo miltelių be gliuteino.

Dubenyje išplakite sojos pieną, aliejų, actą ir vanilės ekstraktą. KItame dubenyje sumaišykite miltus su soda ir kepimo milteliais. Palengva sumaišykite abi mases ik vientisos, padalinkite į kepimo formeles ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite apie 30 minučių.

Atvėsusius keksiukus galite papuošti glajumi iš 2-3 apelsinų sulčių, suamišytų su 200 g cukraus pudros.

 

Tags:

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box