RSS
 

Keksiukai su pomidorais ir bazilikais

Pomidorai ir bazilikai – klasikinis Viduržemio jūros skonio derinys.

2 šaukštai sukapotų šviežių bazilikų;
320 gramų miltų;
1,5 šaukštelio kepimo miltelių;
žiupsnelis druskos;
4 lengvai paplakti kiaušiniai;
125 ml alyvuogių aliejaus;
320 gramų skardinė konservuotos pomidorų sriubos;
3 šaukštai saulėje džiovintų pomidorų.

Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska ir kapotais bazilikais. Kitame dubenyje su mikseriu išplakite kiaušinius su alyvuogių aliejumi ir pomidorų sriuba. Sukapokite saulėje džiovintus pomidorus ir suberkite juos į plakinį. Tada suberkite miltų mišinį ir viską gerai išmaišykite šaukštu. Tešlą sudėkite į formeles ir kepkite 175 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

 

Tags: ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box