RSS
 

Keksiukai su porais ir sūriu

Dar vienas keksiukų, skirtų užkandžiams, receptas. Šie šiek tiek sausesni, tad būtų puikus priedas prie sriubos ar puodelio sultinio. Bet puikus porų skonis ir aromatas šiuose keksiukuose tikrai vertas paragavimo.

1 nedidelis poras;
75 čederio ar kitokio stipresnio skonio sūrio;
1 kiaušinis;
100 ml aliejaus;
50 ml pieno;
pusė šaukštelio universalių prieskonių (“Vegetos” ar pan.);
175 g miltų;
nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių;
1/4 šaukštelio maistinės sodos.

Porą supjaustykite labai plonais žiedais, sūrį sutarkuokite. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir prieskonius. Atskirai šakute išplakite kiaušinį su aliejumi ir pienu. Plakinį palengva maišydami supilkite į miltų masę, sudėkite porus ir sūrį. Išmaišykite iki vientisos masės, sudėkite į keksiukų formeles ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite 25 minutes.

 

Keksiukų – 12 vnt.

 

Tags: ,

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box

 
  1. Gerda K.

    Liepa 23, 2013 at 11:37

    Niekad nemaniau, kad keksiukai gali būti ne saldūs, tikrai dominantis receptas! :)