RSS
 

Rūkytos laišišos keksiukai su pipirais

Šį kartą pateikiu sočių ir gardžių keksiukų receptą. Jie labai tiks iškylai gamtoje.

225 gramai miltų;
šaukštelis kepimo miltelių;
žiupsnelis druskos;
225 ml pieno;
2 kiaušiniai;
3 šaukštai tirpinto sviesto;
100 gramų rūkytos lašišos (supjaustytos smulkiais gabalėliais);
šaukštelis šviežiai maltų juodųjų pipirų;
šaukštelis šviežiai nutarkuotos citrinos žievelės.

Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir druska. Atskirai išplakite kiaušinius su pienu ir tirpintu sviestu. įmaišykite susmulkintą lašišą, pipirus, citrinos žievelę, suberkite miltų mišinį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą sudėkite į formeles ir kepkite 20 minučių 175 laipsnių orkaitėje.

Keksiukų – 12 vnt.

 

Tags:

Palikite komentarą

 
Prašom, įveskite ženklus iš CAPTCHA paveikslėlio į įvedimo langelį

Please type the characters of this captcha image in the input box

 
  1. Simona

    Liepa 14, 2010 at 16:18

    Išbandyta, gera alternatyva pusrytiniams sumuštiniams :)

     
  2. Gintarė

    Liepa 14, 2010 at 20:32

    Džiugu, kad ir tau patiko, Simona :) Tikrai puikūs keksiukai pusryčiams, išvykoms ar tiesiog, kaip tu sakai, vietoj sumuštinių